Nakumajon kesäilme -kilpailu

Osallistu Nakumajon kesäkilpailuun ja voit voittaa mukavan vuoden majoneesit. Itse kisa tapahtuu siten, että postataan sosiaaliseen mediaan oma kuva hashtagilla #nakumajoilme sinun Nakumajo-ilmeestä. Ilme saa olla mikä vaan, joka asiaa kuvastaa, mutta ehdottomasti kuvien tulee olla sovinnaisia ja emme kehota rikkomaan hyvän maun rajoja. Postauksen voi tehdä yleisimpiin sosiaalisen median kanaviin, joissa voi käyttää #-tägiä (Facebook, Instagram tai Twitter).

>>>>>>

Nakumajon kesäilme -kilpailun säännöt ja rekisteriseloste 2020

Kilpailu on voimassa 20.8.2020 saakka. Kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan tuotepaketti, joka sisältää vuoden majoneesit, eli majoneesipurkin jokaiselle kuukaudelle (yhteensä 12 kpl). Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa rahaksi.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt, jotka ovat postanneet sosiaalisessa mediassa julkisen kuvan tunnisteella #nakumajoilme. Kuvan käyttöoikeus täytyy olla kisaan osallistuneella henkilöllä. Osallistumisväylinä toimivat seuraavat sosiaalisen median kanavat:

- Facebook
- Instagram
- Twitter

Yksikään sosiaalisen median kanavista ei osallistu kilpailuun.

Palkinto luovutetaan kilpailuajan päättymisen jälkeen parhaan Nakumajoilme -kuvan postanneelle. Voittajan päättää nelihenkinen raati, johon kuuluvat:

- Nakumajon edustaja
- vähittäiskaupan edustaja
- ravintola-alan edustaja
- valokuvaaja

Raadin nimet ilmoitetaan päätöksen yhteydessä.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sosiaalisen median välityksellä. Jos voittajaan saada yhteyttä, päätetään uusi voittaja.

Palkinto postitetaan voittajalle kahdessa erässä, jotta tuotteen käyttöaika riittäisi vuodelle.

Voittajan tietoja ilmoiteta Nakumajon sosiaalisen median väylissä tai muissa medioissa ilman voittajan antamaa suostumusta.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

VOITTOPAKETIT

1. 12 purkkia Nakumajo-majoneesia (290 g)

 

REKISTERISELOSTE

Laatimispäivä: 21.5.2020

1. Rekisterinpitäjä

Varkauden Aito Oy (0942661-4)

Osoite

Varkauden Aito Oy, Könönpellontie 2, 78500 Varkaus

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Hannu Suomalainen

3. Rekisterin nimi

Nakumajon kesäilme-kisa

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

Osallistujien yhteystietoja ei tallenneta. Kilpailun raati suorittaa itsenäisen valinnan etukäteen viidestä kiinnostavimmasta kuvasta ja merkitsee ne itselleen muistiin. Raadin päätöskokouksessa jokainen raadin jäsen esittelee valitsemansa kuvat, mutta kuvien tekijöiden nimiä ei tässä vaiheessa vielä ole tallennettu varsinaisesti mihinkään rekisteriin.

Kilpailun järjestäjällä on oikeus julkistaa kilpailun voittaja tämän suostumuksella.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri ei sisällä minkäänlaisia tietoja.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja ei kerätä, vaan osallistujien toimintaa seurataan verkossa julkisten postausten kautta.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Henkilötietoja käsitellä ollenkaan eikä niitä luovuteta ulospäin.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteriä ei tehdä, joten siihen ei liity suojaustarpeita.

9. Rekisteröidyn kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten.

Kielto tulee tehdä kirjallisesti ja allekirjoitettuna ja lähettää seuraavaan osoitteeseen:

10. Rekisteröidyn tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut häntä itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastaminen on maksutonta kerran vuodessa. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja allekirjoitettuna ja lähettää seuraavaan osoitteeseen:

Varkauden Aito Oy, Könönpellontie 2, 78500 Varkaus

11. Tiedon korjaaminen

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta.

Lisäksi henkilötietoja voidaan poistaa, mikäli asiakas väärinkäyttää palvelua tai harjoittaa palvelun avulla rikollista tai muuta kiellettyä toimintaa. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjään tiedon korjaamiseksi. Korjauspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja allekirjoitettuna ja lähettää seuraavaan osoitteeseen:

Varkauden Aito Oy, Könönpellontie 2, 78500 Varkaus

 

 

Varkauden Aito Oy

Könönpellontie 2

78500 VARKAUS

Puh. 010 420 4480

Varkauden Aito Oy on 1993 perustettu savolainen perheyritys joka on alusta alkaen valmistanut AitoMaku -salaattikastikkeita ja marinadeja. Vuonna 2014 aloitettiin NakuMajo -majoneesien valmistus.

Varkauden Aito Oy on 1993 perustettu savolainen perheyritys joka on alusta alkaen valmistanut AitoMaku -salaattikastikkeita ja marinadeja. Vuonna 2014 aloitettiin NakuMajo -majoneesien valmistus.

 

Varkauden Aito Oy | Könönpellontie 2 | 78500 VARKAUS | Puh. 010 420 4480